OPTIPOOL ZWEMBADEN

Optipool levert monobloc polyester zwembaden voor iedere grootte van tuin. Hoogwaardige kwaliteitszwembaden die geproduceerd worden in België en Oostenrijk. Door fabrikanten met meer dan 35 jaar ervaring. Hierdoor kunnen we een fabrieksgarantie van 10 jaar afgeven op elk zwembad.

Zeer populair zijn de kleinere modellen van 5 m x 2.8 m en 6 m x 3 m. Dikwijls worden deze zwembaden geleverd met een ondergronds ingebouwde tegenstroom installatie of jetstream. Met deze zwembaden kunnen we uiterst fraaie projecten realiseren op beperkte oppervlakken. En dus onmogelijk gewaande dromen toch waarmaken.

Klik hier voor de folder met types en prijs-indicaties.

Voor ieders budget kan Optipool een oplossing bieden.

Optipool heeft zich ook gespecialiseerd om op zeer moeilijk bereikbare plaatsen zwembaden te plaatsen. Hiervoor werken we nauw samen met de firma Montaco. Met hun mobiele torenkranen slagen we erin om de grondwerken vanop grote afstand uit te voeren. Het monobloc polyester zwembad wordt dan tot 55 meter ver, over alle gebouwen heen, veilig in de tuin gelegd.

Al onze zwembaden kunnen rondom geïsoleerd worden met een polyurethaan isolatielaag van 5 cm. Om de afkoeling van het wateroppervlak te vermijden, kan een budgetvriendelijke noppenfolie geplaatst worden op een manueel oprolsysteem. Onze automatische lamellen afdekkingen OASE geven de perfectie op vlak van veiligheid en warmtebehoud. Ze kunnen ondergronds ingebouwd worden of in opbouw achter het bad gezet worden.

Wenst u het zwemseizoen extreem uit te breiden, dan kan een totale overkapping de oplossing bieden. We bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw zwembad te verwarmen met kwalitatieve warmtepompen van Hayward, PSA en Duratech.

Optipool werkt zijn zwembaden steeds af met granieten boordstenen met overhangende neus. Bijpassende terrastegels vervolledigen het geheel.

Wij verzorgen niet alleen uw zwembad, maar bieden graag totaalprojecten aan, inclusief pool house en randafwerkingen zoals terrassen. We beschikken daarvoor over een permanent team van aannemers en onderhoudstechniekers.

Naast kwaliteit is snelle service ons streefdoel. U wil immers de zomer niet doorbrengen naast een defect zwembad, toch? Wees gerust, onze techniekers zijn snel ter plaatse om een eventuele gebroken leiding, verstopping of lek meteen op te sporen en te herstellen!

Optipool – de garantie dat uw droom gerealiseerd wordt !

Klik hier voor de folder met types en prijs-indicaties.

Enkele foto's


Optipool - Kwaliteitszwembaden

Optipool - Kwaliteitszwembaden

Optipool - Kwaliteitszwembaden

Optipool - Kwaliteitszwembaden

Optipool - Kwaliteitszwembaden