Welkom bij zwembaden Optipool !


Optipool is letterlijk een vat vol ervaring, meer dan 50 jaar!

Optipool levert en plaatst hoogwaardige monobloc polyester zwembaden voor iedere grootte van tuin. Wij kiezen onze leveranciers met de grootste zorg. De beste kwaliteit in de markt vinden wij tegenwoordig in eigen land en in Oostenrijk.

Droomt u van een zwembad met tegenstroom of jetstream? Wij realiseren uw droom. Mét 10 jaar fabrieksgarantie!

Twijfelt u aan uw droom? Is de ruimte beperkt? Is de gewenste ligging moeilijk te bereiken? Optipool heeft er zich doorheen de jaren in gespecialiseerd om hiervoor aangepast oplossingen aan te reiken. Binnen ieders budget!

U wil de ferfecte afdekking voor optimale veiligheid en warmtebehoud? Optipool biedt u keuze uit verschillende alternatieven, zowel ingebouwd als in opbouw.

Wij werken onze zwembaden steeds af met granieten boordstenen met overhangende neus. Bijpassende terrastegels vervolledigen het geheel.

Onze troeven: Een superieure kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs.

Klik hier voor de folder met types en prijs-indicaties.

Belangrijk ...

Respect Voor Uw Tuin

Wij nemen alle maatregelen om uw tuin en terras optimaal te beschermen tijdens de werken. Zo voorzien we bijvoorbeeld overal waar nodig rijplaten.

Optipool op beurzen

Hou dit plekje op onze website goed in de gaten. Wij nemen immers regelmatig deel aan belangrijke beurzen zoals Bouw & Reno (Antwerpen), Tuinbeurs (Mechelen), Bloem & Tuin (Eindhoven), ...


Zelf plaatsen ?

Optipool zwembaden zijn zo ontworpen dat zij éénvoudig geplaatst kunnen worden door de doe-het-zelver.

Uiteraard kunnen wij u ook begeleiden voor de installatie.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of een gedetailleerde offerte!.