ACCESSOIRES

Optipool zwembaden worden voorzien van hoogwaardige accessoires. Zo houdt u de eventuele verwarmingskosten zeer beperkt, en garandeert u jarenlang zwemgenot.

Elk zwembad wordt reeds in onze werkplaats voorzien van de nodige skimmers, inspuiters, verlichting en leidingwerk. Dit om de installatietijd bij u tot een minimum te herleiden.

Bij elk type Optipool bad hoort ook een hoogwaardige pomp-zandfilter-combinatie.

Filterinstallatie

Een filterinstallatie is van primair belang bij het zuiveren van het zwembadwater. Ongeacht de grootte van het zwembad is een filterinstallatie vereist. Zowel de kwaliteit van de gebruikte materialen als een juiste berekening van de optimale dimensie zijn cruciaal voor een goede, effectieve en rendabele filterinstallatie.

Alle onze filterinstallaties, onafhankelijk van het type, zijn van de hoogste kwaliteit en omvatten ondermeer een pomp, een ‘zesweg-kraan’ voor bediening van de filter, een manometer en een grondplaat.

De topmodellen worden uit één deel geconstrueerd. De tank bestaat uit met glasvezel versterkt polyester met een UV – bestendige coating. Dankzij de naadloze composietstructuur is lekkage onmogelijk. De tank kan niet roesten of corroderen.

De opbouw van het systeem binnenin garandeert een 360° verdeling over het gehele zandbed om zo een optimale filtratie zeker te stellen.

Op de tank geldt maar liefst 10 jaar garantie!

Isolatie en Veiligheid

Al onze zwembaden kunnen rondom geïsoleerd worden met een polyurethaan isolatielaag van 5 cm.

Om ook de afkoeling van het wateroppervlak te vermijden, kan een budgetvriendelijke noppenfolie geplaatst worden op een manueel oprolsysteem.

Onze automatische lamellen afdekkingen OASE vormen de perfectie op het vlak van veiligheid en warmtebehoud. Ze kunnen ondergronds ingebouwd worden of in opbouw achter het bad geplaatst worden.

Alle zwembaden worden overigens voorzien van een veiligheidsrand voor het rolluik.

Wenst u het zwemseizoen extreem uit te breiden, dan kan een totale overkapping de oplossing bieden. Verschillende mogelijkheden en uitvoeringen kunnen aangeboden worden.

Wij bieden ook de mogelijkheid om uw zwembad te verwarmen met kwalitatieve warmtepompen van Hayward, PSA en Duratech.

Enkele foto's


Optipool - Accessoires

Optipool - Accessoires

Optipool - Accessoires

Optipool - Accessoires

Optipool - Accessoires

Optipool - Accessoires